Τα προϊόντα μας

Alpi Wood Lines

Η ουσία μας αποτελείται από έννοιες όπως ποιότητα, οικολογική ευθύνη και σχεδιασμός. Διότι ALPI σημαίνει ξύλο και πολλά περισσότερα.

Read more

Renner Wood Coatings

Αφοσιωμένη στην παραγωγή των καλύτερων συστημάτων επιχρισμάτων για το ξύλο, ειδικά εκείνων με βάση το νερό, η εταιρία Renner Italia spa παρουσιάζει ταχεία ανάπτυξη με αισθητή ροπή προς την οικολογική συνείδηση.

Read more

UNICOL Technologies

Από το 1977, η UNICOL αναπτύσσει και εμπορεύεται κόλλες για ξύλο και χαρτί τόσο για την ιταλική αγορά όσο και το εξωτερικό. Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού είναι τελείως εξειδικευμένο επιτρέποντας στην εταιρία να αναπτυχθεί και να αποσπάσει κορυφαία θέση στην αγορά.

Read more

Richter akustik & design

Η Richter akustik & design παρέχει καινοτόμες και μοναδικές λύσεις για τους επαγγελματίες των κλάδων σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής

Read more

Lamitex

Η LAMITEX είναι μια βιομηχανική εταιρεία που έχει αναπτύξει μια νέα γενιά πλαστικοποιημένων υλικών (laminates), προοριζόμενα για την κάλυψη επιφανειών στον τομέα των επίπλων και γενικότερων ξύλινων κατασκευών, επικεντρώνοντας στην τεχνολογία CLPL ® (Continuous Low Pressure Laminate).

Read more